Teknolojinin hayatın her alanına sağladığı katkılar, eğitim alanında da kendini göstermektedir. Geçmişten günümüze elde edilen bilimsel veriler, araştırma ve projeler internet sayesinde istenilen her an elde edilmekte ve gerektiği ölçüde eğitim malzemesi olarak kullanılabilmektedir. Teknolojinin bu alana yaptığı katkılardan biri de, klasik eğitim araçlseı üzerine yeni eklemeler yaparak çok daha gelişmiş ve profesyonel eğitim araçları oluşumu sağlamaktır. Bunlar oldukça güzel gelişmeler olsa da, yine de sadece eğitim amacı ile bilimsel kaynaklısinema filmlerinin çekilmesi henüz istenilen düzeyde yaygınlaşmamıştır. Tabii gelecek dönemlerde eğitim modelleri ve stratejileri için vazgeçilmez araçlar olarak film teknolojisinden faydalanılacağı düşünülmektedir.

DEVLET ÜNİVERSİTESİ ONAYLI SERTİFİKA VERİLECEKTİR

Dünya artık hızlı bir değişim ve gelişim içerisindedir. Bu değişimlerden eğitim ve bilgi aktarım stratejileri de nasibini almaktadır. Artık yaparak yaşayarak öğrenme daha revaçtadır. Bizlerde uygulamalarımızda Buluş yoluyla öğretim veya proje tabanlı eğitimi temelde tutarak maksimum faydayı amaçlamaktayız. Sinema filmlerinde de planlanmış şekilde çeşitli amaçlar ile karşılaşılmaktadır. Fakat bu amaçlar henüz istenilen düzeyde olmadığından hissedilen bu eksikliğe yönelik bir eğitim programı gerçekleştirmekteyiz. Program sonrasında katılımcı eğitim ile ilgili oldukça kapsamlı bir senaryo yazma becerisine sahip olacak ve sektörel anlamda ciddi bir fark yaratacaktır.

SERTİFİKA ÖZELLİKLERİ

Sertifikayı Veren: “Devlet Üniversitesi” tarafından Onaylı

Sertifika Geçerlilik: Süresiz,ömür boyu.

Sertifika Türü:Uzmanlık

Sınav:Online sınav(Sınavda başarısız olanlar hiçbir ücret ödemeden tekrar sınava girebilirler)

Sertifika İşlevi:MEB’de 1-12. sınıflara kadar EGZERSİZ” çalışması yapılabilir.

Hayat Boyu Öğrenme kapsamında EGZERSİZ çalışması.

Tüm Özel kurumlarda EGZERSİZ.

Özel Okul vb. kurumlarda “EĞİTİCİ” Olarak görev yapılabilir.

EĞİTİME DAİR OLUŞTURULAN İÇERİK

Geçmişten günümüze sinema tarihi, Sinemanın dünya ve ülkemizde izlediği gelişim aşamaları

Eğitim ile sinemanın birbiri ile ilişkisi

Konularına göre film dağılımları ve incelenmesi

Senaryo yazılması

Temel çekime dair eğitimler

Kısa film çekimi

Bilgisayar programı ile kısa film çekimi

Okullarda film ve fotoğraf çekimine dair eğitimler

Eğitim konusunu temele alan sinema filmlerine dair eleştiriler

Eğitim konusunda yayınlanmış olan sinema film tavisyesi

EĞİTİM SONRASINDA İSTİHDAM OLANAKLARI

Özellikle Halk Eğitim Merkezlerinde açılan senaryo ve kısa film yapımı ile ilgili kurslarda eğitmenlik yapabilirsiniz.

Okul hayatının tüm seviyelerinde 2020/49 sayılı genelge çerçevesinde egzersiz programı oluşturabilirsiniz.

Okullarda Sinema Kulübü kapsamında programlar oluşturarak öğrencilere bu alanda danışmanlık hizmeti verebilirsiniz.

Bulunduğunuz il ve ilçelerde çeşitli konularda veya konusuz Kısa Film Yarışmaları düzenleyebilirsiniz.

Bu organizasyonları sadece kamuda değil aynı zamanda özel sektörde de oldukça rahat gerçekleştirebilir, kendinize ek kazanç elde edebilirsiniz.

EĞİTİMİN SÜRESİ VE ŞEKLİ

Eğitim online olarak uzaktan öğrenme şekli ile gerçekleşmektedir. İstenirse yüzyüze eğitim şeklide mevcuttur. Program için belirlenen süre 30 günü kapsamaktadır. Ayrıca eğitime dair tüm video ve dokümanlar sistemde kayıtlı olup, katılımcıların eğitim süresince ulaşımı mümkün kılınmıştır. Üstelik herhangi bir zaman mekan kısıtlaması sorunuda bulunmamaktadır.

KİMLER KATILMALI

Eğitimden faydalanmak isteyen tüm kamu ve özel kurum öğretmenleri,

Henüz iş tecrübesi olmayan yeni mezun öğretmenler,

Eğitim sektörüne dair ilgi duyan ve bu alanda uzmanlaşmak isteyenler,

Sinema yöneticiliği ve bu alanda eğiticilik yapmak isteyenler,

Ayrıca sinema dünyasında çocuklarla birlikte yer almak için kısa film çekimi yapma düşüncesi olan herkes bu aşa da bizimle yer alabilir ve eğitimlere katılabilir.

SERTİFİKA ALMA SÜRECİ

Eğitim sonunda sertifika alabilirsiniz. Bu sertifikayı almaya hak kazanabilmek için eğitim so rasında yapılacak olan sınavda geçerli puanı almak gerekmektedir. Bu puan 50 sınırında tutulmaktadır. Düzenlenecek olan sınav eğitimlerimiz gibi online olarak gerçekleşmektedir. Sınav sonrasında yeterli puanı alamayan katılımcılar için ücretsiz olarak ek sınav hakkı tanınmaktadır. Ancak bu sınavlar için verilen süre 30 gündür. Bu süre içerisinde sınavın katılımcılar tarafından tamamlanması gerekmektedir.

Sınav süreci sonrasında başarı gösteren kursiyerlerin sertifikaları 7 iş günü içerisinde tamamlanarak başvuru işlemleri sırasında belirtmiş olduğu adrese kargo aracılığı ile teslim edilir.

Sertifika konusunda bilmeniz gereken bir ayrıntıda, bu belgenin sadece bir katılım belgesi kapsamında değerlendirilmemesi gerektiğidir. Bu sertifika Kamu üniversitesi onaylı bir eğitmenlik başarı sertifikasıdır ve kamu kurumlarında da geçerlilik hakkına sahiptir.

Sertifikanın yanı sıra Kamu ünv. tarafından onaylanmış olan resmi geçerliliğe sahip Transkript ve not döküm belgesi de tarafınıza iletilecektir. Tabii sertifika konusu da daha sağlıklı bir kullanım şansı elde edebilmek için kurs vereceğiniz merkez ile önceden iletişime geçerek belgenin kabul edilebilirliği ile ilgili bilgi almak faydanıza olacaktır. Gönderilecek olan Transkript ve not dökümü sayesinde açacağınız kurslar ile ilgili daha kesin ve net bilgiler sunmanız da kolaylaşacaktır.

şok fiyat

kampanya dahilinde sadece 1000 ₺

online destek hattı  0505 983 3342